fbpx

Program: Luni - Vineri: 13.00 - 18.00

Cariere

De ce e important sa-ti inscrii copilul la cursuri de limba germana?

Fata cu ochelari citește o carte

De ce e important sa-ti inscrii copilul la cursuri de limba germana?

Educatia si dezvoltarea sunt cele mai importante aspecte de care un parinte ar trebui sa tina cont atunci cand se gandeste la viitorul copilului sau. Pe langa orele de la scoala unde este inscris, un curs de limba germana ar reprezenta un plus adus formarii copilului tau. Poate ca aproape toti copiii cunosc cuvinte in limba engleza, insa limba germana nu este vorbita de oricine. Si nu doar ca invata limba germana, dar are si posibilitatea de a se dezvolta personal.

Ti-am pregatit in acest articol cateva motive care iti vor arata avantajele inscrierii copilului tau la un curs de limba germana!

Copiii au capacitatea de a invata mai rapid o limba straina

Spre deosebire de adulti, copiii au capacitatea a asimila mult mai rapid informatiile noi. In cazul cursurilor de limba germana, copilul de 6-7 ani va invata mult mai rapid decat daca l-ai inscrie la un curs sau ai opta pentru meditatii la varsta adolescentei. Ia decizii din timp pentru viitorul lui! Gandeste-te la oportunitatile pe care le-ar putea avea in viitor daca germana devine punctul lui forte. Ar putea fi acceptat la universitatile din Germania si si-ar putea crea chiar o cariera acolo. Parintii trebuie sa deschida orizontul copiilor, nu sa le limiteze!

Notiunile invatate la scoala nu sunt suficiente

Limba germana nu este o limba usoara, in comparatie cu engleza, franceza, italiana sau alte limbi de circulatie internationala. E nevoie de o perioada lunga pentru invatarea si aprofundarea limbii germane, iar profesorii de la scoala nu au destul timp. Astfel, in cadrul cursurilor de limba germana pentru copii de la centrele specializate, cadrele didactice se ocupa doar de copiii inscrisi, fara sa mai aiba si alte sarcini care sa ii preseze.

De asemenea, metodele de predare din scoala pot fi mai putin atragatoare. Un centru care este specializat in predarea limbii germane si in dezvoltarea personala va pune intotdeauna accent pe metodele de predare. In acest fel, o tabla interactiva smart, precum cea de la Leonhardt Learning- Centrul German, ii va atrage pe copii si le va simplifica procesul de invatare.

Limba germana este din ce in ce mai apreciata, chiar si in Romania

Studiile recente arata ca limba germana este din ce in ce mai apreciata, chiar si in tara noastra. Angajatorii cauta din ce in ce mai mult personal care sa cunoasca limba germana la nivel mediu sau avansat. Daca incepi prin inscrierea copilului tau la un curs de limba germana pentru incepatori, inca de la o varsta frageda, atunci cand va deveni adult va sti sa vorbeasca aproape la fel de bine ca un nativ sau poate chiar la fel. Nu trebuie sa astepti varsta potrivita pentru ca el sa ia o decizie! Parintele poate lua decizii pentru copil atunci cand este mic, iar mai tarziu ii va multumi pentru evolutia sa!

Asadar, odata ajuns la maturitate, copilul de altadata va fi deja format si se va bucura de succesul la care tu ai contribuit inca din primii sai ani de viata.

Raspunde