fbpx

Program: Luni - Vineri: 13.00 - 18.00

Cariere

Conceptul didactic

AFLA MAI MULTE DESPRE

Conceptul nostru didactic

Aspecte generale
Conceptul nostru didactic este sistemic-integrativ, orientat dupa necesitatea clientului, transparent si cu o structura clar definita.
Cursurile noastre sunt concepute in conformitate cu cadrul european comun de referinta pentru limbi straine si cuprind toata programa cunostiintelor cerute la examenele pentru certificarile internationale.

 

Tânăr student folosind laptop

Ce inseamna o abordare sistemica-integrativa ?
Abordat din perspectivă sistemică,-integrativa, conceptul nostru didactic se orienteaza la obiectivele clar definite ale cursantilor nostri.  Este transparent si are la baza o metodologie moderna, interactiva prin care se activeaza si dezvolta competente si abilitati personale.

De ce un concept didactic integrativ-sistemic de invatare a limbilor straine?
De-a lungul celor 20 ani de activitate internationala am putut observa ca o cheie a succesului in integrarea privata si profesionala sanatoasa in spatiul lingvistic si cultural vestic, o constituie, pe langa depasirea barierei lingvistice, o personalitate dezvoltata si sanatoasa.

Competentele si abilitatile personale ca valoare de sine, constiinta de sine, abilitatea de comunicare, competenta sociala constituie elemente de baza pentru a reusi pe piata de munca internationala, dar si pentru o integrare sanatoasa intr o societate democrata.

Competente si abilitati care se pot dezvolta prin conceptul nostru didactic

Abordarea sistemica integrativa contribuie la dezvoltarea armonioasă și la emanciparea personalității la orice varsta, astfel incat cursantii nostri invata de-a lungul cursului sa poata dezvolta relații armonioase cu lumea care ii inconjoară.

Conceptul nostru didactic are la baza metode si tehnici didactice care se concentreaza pe abordarea cursantilor nostri pe mai multe niveluri: fizic, spiritual si cognitiv, contribuind la activarea si dezvoltarea urmatoarelor competente:

  1. competenta comunicativa;
  2. competenta metodica si de invatare autodidactica;
  3. competenta lingvistica;
  4. dezvoltarea valorii de sine;
  5. dezvoltarea resurselor personale pentru o integrare optimă în societate/ pe piata de munca nationala si internationala;
  6. autoreglarea emoționala;
  7. siguranta de sine;
  8. creativitate.

Conceptul nostru este integrativ prin construirea cognitiva si emotionala a unei viziuni, a realitatii spatiului cultural aferent limbii straine pe care doresc sa o invete cursantii nostri, integrand competenta lingvistica si interculturala care urmeaza a fi dobandite in curs.

Conceptul nostru este transparent si clar structurat.

Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi!

Suntem aici pentru a te ajuta sa alegi

CURSUL POTRIVIT PENTRU TINE

Revenim cu infomatiile de care ai nevoie
in cel mai scurt timp.