fbpx

Program: Luni - Vineri: 13.00 - 18.00

Cariere

Limba engleza pentru tineri

Leonhardt Learning

Cursuri engleza tineri

Bazele unei cariere de succes se consolideaza atunci cand esti tanar. Dar intotdeauna stalpii de rezistenta sunt reprezentati de educatie. Noi, Leonhardt Centrul German de Comunicare si Pregatire Profesionala iti punem la dispozitie cursuri de limba engleza pentru tineri, dar mai mult de atat, te invatam cum sa acaparezi fiecare oportunitate ivita.

De ce reprezentam alegerea potrivita

  • Avem profesori geniali

Pe langa competentele importante pe care profesorii nostri le detin, sunt extrem de prietenosi, placuti si implicati in ceea ce fac. Un curs de limba engleza nu inseamna doar teorie si atat. Inseamna discutii, dezbateri si prietenii. Incercam sa transformam fiecare curs intr-o placere si credem cu tarie ca lucrurile sunt mult mai eficiente si mai usor de inteles atunci cand le facem din drag, cu multa motivatie.

  • Suntem atenti la nevoile fiecarui cursant

Oamenii sunt diferiti, iar aici este adevarata frumusete. Ne adaptam stilul de predare si discutam cu fiecare cursant in parte. Incercam sa le aflam nevoile, aspiratiile si in felul acesta reusim de fiecare data sa atingem obiectivele propuse.

  • Obtinem rezultate vizibile la finalul cursurilor

Pregatirea si implicarea de care dam dovada se observa in rezultatele cursantilor, la finalul cursului de limba engleza pentru tineri. Ne bucuram cand vedem tineri motivati, pregatiti si cu multa incredere in fortele proprii.

Pentru ca limba engleza reprezinta un must-have in zilele noastre, reprezinta un mare avantaj atat in viata personala, dar mai ales in cea profesionala.

Invata limba engleza si bucura-te de aprecierea celor din jur!

Cum se desfasoara cursul de limba engleza pentru tineri

Cursul permite practicienilor sa isi imbunatateasca abilitatile lingvistice, sprijiniti si motivati de cei mai apreciati profesori. Mai mult de atat, cursul isi propune sa ofere metode de predare distractive, dar si practice, intr-un mediu profesionist in care toti cei care participa impartasesc cele mai bune practici si idei.

Cursurile de engleza pentru tine in cadrul Centrului German Leonhardt iti ofera o oportunitate unica de a invata sau de a imbunatati limba engleza, in timp ce descoperi oameni minunati!

Showing 1–9 of 66 results