fbpx

Program: Luni - Vineri: 13.00 - 18.00

Cariere

Dezvoltare Personala

Dezvoltare Personala

O personalitate bine dezvoltata reprezinta succesul pe toate planurile. O personalitate integra si sanatoasa presupune munca continua cu dumneavoastra. Nu exista o investitie mai profitabila decat cea in personalitatea dv. Pentru ca la final veti fi mai sanatos, veti fi mai apreciat, veti avea relatii mai armonioase in privat si la locul de munca si veti avea succes in atingerea obiectivelor dvs.
In fiecare dintre noi exista mai multe parti de personalitate care sunt  mai mult sau mai putin dezvoltate. De multe ori suntem victima propriei organizari interne a acestor parti de personalitate. Unele parti sunt prea prezente si ne impiedica, altele sunt necesare si sunt ascunse. In afara de acest apect, exista la fiecare dintre noi conceptii si principii legate de anumite situatii dar si de viata care ne saboteaza dezvoltarea si succesul nostru.
Fiecare dintre noi mai are “copilul lui interior” care salasuieste mai departe emotional si mental si care ne saboteaza de multe ori succesul nostru .
Constiinta de sine, stima de sine, cresterea valorii personale, siguranta de sine, sunt elemente de baza a unei personalitati sanatoase.
Cu noi aveti posibilitatea sa aruncati o privire pe organizarea partilor ale personalitatii dvs. Impreuna putem schimba aceasta orgnizare, daca este deficitara. Putem activa resurse, competente si abilitati care va ajuta sa aveti success privat dar mai ales pe plan profesional.
Puteti sa va imbunatatiti relatiile cu colegii si cu sefii dv. la serviciu si sa va bucurati de aprecierea  si de recunostinta lor.
Suntem specialisti atestati ca psihologi cu specializare in metoda de consiliere sistemica, care se bucura la ora actuala pe plan international de o consideratie deosbita.
Pentru urmatoarele probleme va putem ajuta:

  • depășirea unor situații dificile la locul de munca: Bournout, Mobbing, conflicte la locul de munca
  • îmbunătățirea stilului tău de viață: Work-Life Balance
  • dezvoltarea potențialului tău
  • clarificarea priorităților și obiectivelor profesionale
  • Consiliere de cariera si orientare profesionala

Pretul pentru o ora de Coaching individual: 150 ron
Durata: 1 x saptamana x 60 Min

femeie de afaceri tânără și încrezătoare, care face o prezentare

Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi!

Suntem aici pentru a te ajuta sa alegi

CURSUL POTRIVIT PENTRU TINE

Revenim cu infomatiile de care ai nevoie
in cel mai scurt timp.