fbpx

Program: Luni - Vineri: 13.00 - 18.00

Cariere

Cursuri limba engleza pentru copii

Leonhardt Learning

Cursuri engleza pentru copii- Centrul Leonhardt

Cel mai dificil lucru de realizat este sa atragi atentia unui copil, sa reusesti sa-l faci sa participe la activitati cu drag, interes si entuziasm. Noi resuim sa facem acest lucru cu succes. Oferim cursuri de limba engleza pentru copii prin metode interactive si atractive, iar fiecare ora petrecuta la Leonhardt este focusata in totalitate pe dezvoltarea copilului.

Copiii invata mult mai usor o limba straina la o varsta frageda. Ofera-i posibilitatea de a se dezvolta armonios, inscrie-l la un curs de engleza si fa-l sa creada ca va putea deveni oricine vrea el cand va fi mare. O limba straina invatata corect ofera copilului un viitor de succes.

De ce este important ca un copil sa cunoasca limba engleza

Limba engleza este omniprezenta, o intalnim in filme, pe etichetele produselor, in muzica, pe strada si in orice conversatie in tarile unde ne petrecem vacanta. Un curs de limba engleza este sansa pe care o oferi copilului tau pentru a fi intotdeauna sigur pe el si apreciat intr-o lume care este in continua schimbare. Ajuta-l sa creada ca este cel mai bun si va deveni un adult responsabil care va face fata cu brio situatilor neprevazute.

Ce oferim copiilor in cadrul cursurilor noastre

  • Posibilitatea de a-si dezvolta stima de sine

O limba straina inseamna o abilitate in plus pe care oricine si-ar dori sa o adauge in CV.  Desi invatarea limbii engleze necesita mult exercitiu, la finalul cursului, cand copilul va putea purta un dialog in limba engleza fie cu prietenii, fie cu profesorii, increderea lui va creste considerabil.

  • Un viitor de succes

Invatarea unei limbi straine inseamna, implicit, dezvoltarea abilitatilor cognitive, dar si dezvoltarea personala.  Mai mult de atat, daca studiaza intr-un mediu prietenos isi va dezvolta creativitatea, va invata sa socializeze si sa isi faca prieteni noi. Toate aceste abilitati le va folosi in construirea unui viitor de succes si va fi pregatit pentru viata de adult.

  • Dorinta de autodepasire

 Un copil care este implicat in diverse activitati inca de la o varsta frageda, va intelege importanta educatiei si va incerca tot timpul sa se autodepaseasca. Acest lucru reprezinta un mare avantaj ce il va urma pe parcursul vietii.

O dezvoltare corecta si armonioasa a copilului inseamna exercitiu, profesori specializati si dedicati, dar nu in ultimul rand, implicare din partea parintilor.

Inscrie-ti micutul la cursuri engleza pentru copii in Bucuresti si lasa-te surprins de cat de multe lucruri poate invata.

Showing 1–9 of 66 results