fbpx

Program: Luni - Vineri: 13.00 - 18.00

Cariere

Cursuri limba germana pentru tineri

Leonhardt Learning

Cursuri germana tineri

Pregateste-te pentru o cariera de succes!

Cei mai multi tineri sunt ambitiosi, cu dorinta de dezvoltare, iar ei reprezinta forta de munca pe care majoritatea angajatorilor o cauta. Daca te regasesti in aceasta descriere, inseamna ca ai ajuns in locul potrivit. O cariera de succes nu se poate forma cu putin, ci ea inseamna pregatire intensa si eforturi. Pe langa competentele in profesia pe care o vei avea, angajatorii au si o alta cerinta: cunoasterea uneia sau a mai multor limbi straine. Si, cum limba germana a inceput sa devina din ce in ce mai populara, cateva cursuri de germana pentru tineri ti-ar fi de folos.

Vino la noi, la Leonhardt Learning, ca sa inveți germană cu adevarat!

Suntem un Centru German de Comunicare si Pregatire Profesionala, principala valoare dupa care ne ghidam in oferirea serviciilor fiind calitatea. Cadrele didactice ce predau cursuri germană tineri sunt profesori nativi, care vorbesc limba germană ca limba materna sau profesorii care vorbesc limba germană la nivel de limba materna care au petrecut mai multi ani in Germanian. De asemenea, metodele de predare sunt moderne, interactive si integrative, concepute pentru a facilita procesul de invatare. Aceste tehnici nu doar ca asigura invatarea limbii germane, dar contribuie si la dezvoltarea personala si profesionala. Daca vrei sa obtii chiar si certificate care sa ateste cunoasterea acestei limbi, noi te putem pregati pentru examenele de specialitate!

Ce cursuri de germana tineri oferim

Oferim mai multe cursuri de acest tip, in functie de nivelul la care te afli. Fie ca esti incepator sau avansat, la noi vei gasi un curs potrivit pentru tine. Stabilim o intalnire si iti spunem care este cursul care ti se potriveste!

Ce avantaje vei dobandi dupa finalizarea cursurilor

In urma finalizarii cursurilor, in functie de nivel, vei sti sa:

  • Comunici eficient in limba germana;
  • Citesti texte in limba germana si sa le intelegi;
  • Formulezi intrebari;
  • Completezi diferite formulare;
  • Faci fata cu brio diferitelor examene de limba germana.

Contacteaza-ne cu incredere! Suntem aici pentru tine!

Showing 1–9 of 66 results