fbpx

Program: Luni - Vineri: 13.00 - 18.00

Cariere

Cursuri Business

Leonhardt Learning

Cursuri germana business

Inveti limba germana in functie de job-ul pe care ti-l doresti

Cele mai multe persoane care isi doresc sa plece in Germania si sa isi gaseasca un loc de munca acolo se lovesc de problema cunoasterii limbii. Iar din intrebarea ”Unde pot invata limba germana ca sa fiu pregatit pentru un job?”, raspunsul care reiese este ”La un centru care preda astfel de cursuri”. Noi suntem un centru specializat in predarea cursurilor de limba germana si iti punem la dispozitie cursuri germana business pentru adulti, ca tu sa scapi de teama ca nu iti vei gasi un job in Germania pentru ca nu cunosti limba.

Beneficiile pe care le ai la Leonhardt Learning – Centrul German de Comunicare si Pregatire Profesionala

Oferim diverse cursuri germana business pentru cei care au de gand sa paraseasca meleagurile tarii noastre si sa se mute in Germania sau intr-o tara unde aceasta limba este o necesitate. Iti punem la dispozitie profesori nativi, care vorbesc limba germana ca limba materna si care sunt gata sa te invete tot ce ai nevoie. Mai mult decat atat, la noi beneficiezi de metode si tehnici de predare interactive si integrative care vor contribui la dezvoltarea ta personala si profesionala.

Ce tipuri de cursuri oferim

Unul dintre cursurile pe care ti le punem la dispozitie se adreseaza celor care isi doresc sa lucreze in domeniul medical sau in centrele de ingrijire a batranilor. De asemenea, oferim si cursuri individuale special concepute pentru medici, in vederea obtinerii dreptului de a practica in Germania. Dar…nu ne oprim aici. Nu doar domeniul medical este cel care ne preocupa. La noi gasesti si cursuri germana business pentru cursantii care vor sa lucreze in domeniul prestarilor de servicii in case private,  resedinte de seniori, babysitting. Daca nu te-ai regasit in niciuna dintre cele doua domenii, trebuie sa stii ca predam cursuri si pentru industria turismului. Ai de gand sa te angajezi la hotel sau sa devii steward/stewardesa? Noi te putem invata limba germana pentru a obtine acest job!

Daca ai nevoie de cursuri germana business, te asteptam sa ne cunoastem. Ne poti contacta oricand!

 

Showing 1–9 of 66 results