fbpx

Program: Luni - Vineri: 13.00 - 18.00

Cariere

Cursuri individuale

Leonhardt Learning

Cursuri individuale

 

Cursuri individuale de limba germana orientate catre nevoile cursantilor

Cursurile individuale de limba germana sunt special concepute pentru atingerea obiectivelor propuse de fiecare cursant.  Datorita modului individual de predare, atentia profesorului este concentrata exclusiv asupra cursantului. Nu este de mirare ca aceste cursuri sunt tot mai apreciate. Flexibilitatea programului, transparenta si posibilitatea de testare constanta a cunostintelor reprezinta principalele puncte de atractie ale acestui curs.

 

Cursuri individuale limba germana- pentru copii si adulti

Oferim metode si tehnici de predare special gandite atat pentru adulti, cat si pentru copii.  Cursurile individuale sunt stabilite impreuna cu fiecare cursant, adaptate dupa nevoile si bugetul acestuia. De asemenea, orice curs sustinut de Centrul German de Comunicare si Pregatire Profesionala Leonhardt Learning, poate fi transformat in curs individual, organizat cu cel mult doua persoane. Cursul va deveni mult mai eficient pentru cursant si astfel, informatiile predate vor fi asimilitate rapid.

 

Cursuri individuale pentru persoane juridice

In cazul persoanelor juridice, oferta de pret este personalizata. Va doriti sa dobanditi in doar cateva saptamani,  notiuni lingvistice de baza in limba germana? Daca raspunsul este afirmativ, noi venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra. Fie ca va doriti sa calatoriti, fie ca vreti sa comunicati eficient cu partenerii de afaceri, profesorii de la Centrul German de Comunicare si Pregatire Profesionala Leonhardt Learning va vor ajuta sa va atingeti cu succes aceste obiective.

 

Oferim cea mai mare oportunitate posibila pentru o integrare privata si profesionala sanatoasa in spatiul lingvistic ales de dumneavoastra!

Va asteotam sa facem cunostinta si vom contribui nu doar la dezvoltarea abilitatilor dumneavoastra lingvistice, ci si interculturale.

Showing 1–9 of 66 results