fbpx

Program: Luni - Vineri: 13.00 - 18.00

Cariere

Cursuri pentru adolescenti

Leonhardt Learning

Cursuri germana adolescenti

Adolescenta – un moment important din viata copilului tau

In timpul adolescentei au loc multe transformari si schimbari, dar in acelasi timp poate fi momentul potrivit pentru invatarea unei limbi straine. Adolescenta este puntea de legatura dintre copilarie si viata de adult, asa ca dezvoltarea este cea mai importanta in aceasta perioada. Adolescentii isi pun multe intrebari, iar raspunsurile pot fi chiar la voi, parintii lor. Cum pot dobandi atuuri in fata celorlalti? Cum pot avea succes in viitor? Cum pot avea un job bine platit? La toate aceste intrebari, raspunsul poate fi: cu o limba straina mai putin cunoscuta, asa cum este germana.

Leonhardt Learning – centrul care ofera cursuri de germana adolescenti

De ce sa ne alegi pe noi pentru cursuri de germana adolescenti? Pentru ca suntem un institut inovativ, un centru german de comunicare si pregatire profesionala, gata sa indrume orice adolescent pe drumul catre succes. El va invata limba germana, dar va avea si ocazia de a se dezvolta personal. Profesorii nativi din cadrul centrului nostru sunt adeptii metodelor si tehnicilor interactive si integrative. Mai mult decat atat, ei folosesc tehnologii digitale de ultima generatie pentru a facilita procesul de invatare si pentru a-i atrage pe cursanti. La Leonhardt Learning, invatarea limbii germane nu reprezinta o greutate, ci o placere!

Ce abilitati vor fi dobandite in urma acestor cursuri?

La finalul cursurilor, adolescentii vor sti sa se exprime in limba germana, sa formuleze intrebari, sa poarte o conversatie simpla, sa scrie si sa citeasca. Pe langa competentele lingvistice dobandinte in urma cursurilor de germana pentru adolescenti, acestia vor deprinde si siguranta de sine, creativitate, autoreglare emotionala etc. Avantajul cursurilor noastre este acela ca nu pun accentul doar pe competentele lingvistice, ci si pe dezvoltare, formare si educare, poate chiar pregatire pentru piata muncii. Niciodata nu este prea devreme pentru a te pregati pentru viitor!

Cum organizam cursurile?

Cursurile de germana pentru adolescenti sunt organizate in grupe de cate 6 sau 12 persoane. Fiecare curs este compus din doua module.  Un modul contine 72 de unitati, o unitate avand o durata de 45 de minute.

La Leonhardt Learning, germana se invata mai usor decat iti puteai imagina vreodata!

Showing 1–9 of 66 results