fbpx

Program: Luni - Vineri: 13.00 - 18.00

Cariere

Structura Cursurilor

Întâlnirea angajaților desenând o structură pe un panou transparent
AFLA MAI MULTE DESPRE

Structura Cursurilor

Cursurile noastre se tin numai online pe aplicația ZOOM, pe platforma internaţionala digitala blinklearning.com, sau pe platforma cambridgelms.org.

Cursurile sunt centrate pe cursanti, adica se orienteaza dupa necesitatea si scopul cursantului. Structura cursurilor este clara si transparenta. Cursurile sunt concepute in mod modular. Astfel, o inscriere la curs este posibila oricand.

Structura cursurilor se orienteaza la cerintele examenelor pentru certificarile internationale si cuprinde urmatoarele secvente: comunicare-dialog, lectura/ prelucrarea textelor, partea auditiva, scris. Examenele de certificare internationala constau in proba orala, scrisa si prelucrarea unui text, partea auditiva. Gramatica se preda prin metode si tehnici moderne diferite de metoda traditionala, tehnici si metode care inlesnesc, in mod esential, invatarea limbii straine.

Metodele de invatare a gramaticii sunt creative si interactive. Cunoasterea notiunilor gramaticale de baza si a denumirilor gramaticale nu sunt necesare pentru invatarea gramaticii prin conceptul nostru didactic.

Cursurile noastre prevad 72 de ore (45 min-ora) ca fiind necesare pentru pregatirea pentru examene, asa cum sunt structurate cursurile internationale. Din experienta noastra ca examinatori internationali, am putut stabili ca materia pentru examene nu se poate insusi intr-un curs cu mai putine ore, atunci cand cursantul nu poseda nici un fel de cunostinte anterioare. Un curs cuprinde o grupa de 12 sau de 6 cursanti.

La cerere se organizeaza si cursuri intensive individuale. Numărul minim de participanți este de 10 cursanti in grupa mare si 4 in grupa mica.

Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi!

Suntem aici pentru a te ajuta sa alegi

CURSUL POTRIVIT PENTRU TINE

Revenim cu infomatiile de care ai nevoie
in cel mai scurt timp.