fbpx

Program: Luni - Vineri: 13.00 - 18.00

Cariere

Cursuri de conversatie

Leonhardt Learning

Cursuri de conversatie in germana pentru adulti

Cat de bine trebuie sa cunosti limba dupa ce te-ai hotarat sa te stabilesti in Germania

Odata ce te-ai hotarat sa te stabilesti in Germania si sa iti gasesti acolo un loc de munca, trebuie sa stii ca trebuie sa cunosti limba germana cel putin la nivel conversational. Nu e suficient sa stii doar sa saluti, sa multumesti si te descurci la magazin. Diferite situatii te vor pune la incercarea de a vorbi limba germana, iar tu trebuie sa fii pregatit. Cateva cursuri de conversatie in germana te vor ajuta cu siguranta in dobandirea unui vocabular bogat, dar si in deprinderea abilitatilor necesare pentru a purta o discutie.

Motive pentru care sa alegi Leonhardt Learning pentru cursuri de conversatie germana adulti!

Stim ca decizia e grea, dar noi iti dam cateva motive pentru care Leonhardt Learning este centrul potrivit unde te poti inscrie la astfel de cursuri.

  • Profesori foarte bine pregatiti, nativi, care vorbesc limba germana ca limba materna si care sunt gata sa te invete germana pentru a vorbi la fel de bine ca ei;
  • Metode si tehnici de predare moderne, interactive si integrative, care te vor ajuta sa te si dezvolti personal si profesional;
  • Tehnologii de ultima generatie – tabla smart.

Ce competente vei dobandi dupa finalizarea cursurilor

Dupa ce ai finalizat cursurile de conversatie in limba germana, vei putea purta o conversatie in limba germana la o intalnire de afaceri sau chiar la o intalnire cu un nou prieten, vei putea face fata cu brio la situatiile de la locul de munca, te vei putea exprima astfel incat sa te faci inteles si vei putea negocia eficient sau adresa intrebari construite corect.

Cursurile de conversatie in limba germana de la Leonhardt Learning – Centrul German de Comunicare si Pregatire Profesionala sunt special concepute pentru a satisface nevoile si dorintele cursantilor.

Showing 1–9 of 66 results