fbpx

Program: Luni - Vineri: 13.00 - 18.00

Cariere

Cadre didactice

Profesorul care stă în fața clasei
AFLA MAI MULTE DESPRE

Cadrele noastre didactice

Institutul nostru dispune de traineri dinamici, cu studii universitare in domeniul limbilor straine, cu competenta interculturala, cu experienta de peste 20 ani in predarea limbilor straine la nivel international, care au locuit si au lucrat mai multi ani in diverse spatii culturale. In afara de competenta didactica si interculturala, dispunem de cunostinte vaste de psihologie pedagogica. Trainerii nostri sunt specializati intern in conceptul de predare sistemic integrativ.

 

Pentru conversatie in limba germana va stau la dispozitie traineri vorbitori de limba germana ca limba materna, sau cadre didactice care vorbesc limba germana la nivel C2 , nivel comparativ cu limba materna. Pentru limba engleza va stau la dispozitie cadre cu studii universitare, cu multi ani experienta care stapinesc limba engleza la nivelul C1/ C2.

Institutul nostru dispune de  traineri  dinamici, absolventi de studii universitare,  cu competenta interculturala si experienta  in predarea limbilor  straine la nivel international, care au locuit  si au lucrat mai multi ani in diverse spatii culturale.

In afara de competenta didactica si interculturala sunt specializati in conceptul nostru didactic. Pentru cursurile de conversatie punem la dispozitie traineri vorbitori de limba materna  sau la nivelul C2.

Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi!

Suntem aici pentru a te ajuta sa alegi

CURSUL POTRIVIT PENTRU TINE

Revenim cu infomatiile de care ai nevoie
in cel mai scurt timp.