fbpx

Program: Luni - Vineri: 13.00 - 18.00

Cariere

Cursuri de conversatie

Leonhardt Learning

Cursuri de conversatie

Cursuri de conversatie in limba engleza- de ce sunt importante

Unul dintre cele mai importante obiective ale invatarii unei limbi straine noi este sa fii capabil sa transmiti idei in mod eficient atunci cand comunici. Comunicarea orala este esentiala pentru dezvoltarea relatiilor sociale in difererite medii. De aceea, imbunatatirea abilitatilor de comunicare este extrem de importanta.

Care este scopul cursului nostru de conversatie in limba engleza

Cursul nostru este conceput pentru a te ajuta sa comunici fluent in limba engleza. Te vom ajuta sa iti imbunatatesti abilitatile de conversatie in limba engleza intr-un mod eficient si distractiv,

De ce Leonhardt

  • Iti imbunatatim rapid abilitatile de comunicare
  • Alegem cea mai buna abordare pentru a facilita procesul de invatare
  • Reusim intotdeauna sa transformam fiecare curs in lectii distractive si interactive

Cui se adreseaza cursul de conversatie in limba engleza

Cursul este ideal pentru persoanele care doresc sa poarte un dialog increzator si o conversatie clara. Acest curs te va ajuta sa iti imbunatatesti toate aspectele comunicarii orale. Mai mult de atat, vom dezvolta si abilitati de ascultare ce te vor ajuta sa urmaresti si participi activ la conversatii.

Altfel spus, vei invatat mai mult decat niste simple fraze. Vei invata sa comunici flent in diferse situatii si vom exersa acest lucru prin joccuri de rol, dezbateri, mini-prezentari si discutii.

A te simti relaxat si increzator sunt elemente esential pentru arta comunicarii. Daca nu esti nici relaxat si nici increzator cand porti discutii in engleza, este momentul sa urmezi un curs de comunicare in limba engleza!

Showing 1–9 of 66 results