fbpx

Program: Luni - Vineri: 13.00 - 18.00

Cariere

Limba engleza pentru adulti

Leonhardt Learning

Cursuri engleza adulti

Invatarea limbii engleze reprezinta o reala oportunitate!

Ai posibilitatea de a invata limba engleza alaturi de profesori experti prin intermediul unui mod unic de predare, rapid si eficient. Astfel, poti fi sigur ca vei face progrese reale, ca vei fi ajutat constant sa iti atingi cu succes obiectivele si sa comunici cu incredere in limba engleza.

Avantajele unui curs de engleza pentru adulti

  • Te ajuta sa comunici in limba engleza (scris si vorbit)
  • Vei reusi sa promovezi examenele IELTS, Cambridge.
  • Deprinzi abilitati ce iti vor ajuta la ocuparea unui post de munca bine platit

La Leonhardt Centrul German de Comunicare si Pregatire Profesionala, succesul tau este prioritatea noastra. Fiecare experienta si interactiune din cadrul cursurilor  pentru adulti va vor ajuta sa consolidati abilitatile de limba engleza.

De ce ne aleg adultii pentru cursuri de limba engleza

  • Profesori specializati si dedicati

Secretul cursurilor noastre de succes este unul simplu. Lucram doar cu cei mai buni profesori, iar angajamentul lor de a oferi cea mai buna experienta de invatare a limbii engleza se observa inca de la inceputul cursului.

  • Cursantii nostri nu invata doar limba engleza

Pe langa cursurile de limba engleza pentru adulti, oferim si consultanta profesionala si personala. Pentru noi este foarte importanta evolutia cursantilor.

  • Cursurile sunt interactive

Teoria nu este niciodata suficienta. Cursurile noastre sunt concepute special pentru a facilita invatarea rapida. De aceea, incurajam socializarea intre cursanti si punem accent pe predarea interactiva. In felul acesta, notiunile necesare invatarii unei limbi straine sunt mai bine consolidate si asimilate mult mai rapid.

Gama noastra de cursuri pentru adulti reflecta faptul ca fiecare cursant are motive diferite pentru care isi doreste sa imbunatateasca abilitatile comunicative in limba engleza, dar si stiluri diferite de invatare. Fie ca ai nevoie de limba engleza pentru socializare in vacanta, pentru viata profesionala sau de ce nu, pentru un proiect special, avem cursul care ti se potriveste!

Vrei un curs de engleza pentru adulti care sa iti deschida noi oportunitati? Noi contribuim la cresterea increderii tale si te vom invata cum sa profiti de fiecare oportunitate.

Showing 1–9 of 66 results