fbpx

Program: Luni - Vineri: 13.00 - 18.00

Cariere

Limba germana pentru adulti

Leonhardt Learning

Cursuri germana adulti

Niciodata nu e prea tarziu pentru invatarea unei limbi straine

Daca despre cei mici se spune ca pot invata o limbra straina rapid, asta nu inseamna ca adultii nu o pot face. Chiar daca ai deja un job sau o cariera, nu trebuie sa uiti sa investesti in dezvoltarea ta! O limba straina este intotdeauna un pas catre un succes si mai mare, iar asta te va face sa iti doresti din ce in ce mai mult de la tine. O limba precum germana nu este usor de invatat, insa daca stii unde sa apelezi pentru cursuri germana adulti, atunci totul va deveni mult mai simplu.

Alege Leonhardt Learning – Centrul German de Comunicare si Pregatire Profesionala

De ce sa ne alegi pe noi? Pentru ca nu doar ca vei invata limba germana, dar te vei dezvolta profesional. Fie ca iti doresti doar sa inveti o limba straina, sa iti cauti un nou job in Romania sau chiar in Germania, cursurile de limba germana pentru adulti te vor ajuta cu siguranta. Iti punem la dispozitie profesori nativi care folosesc metode si tehnici moderne de predare, precum si cele mai noi tehnologii, tabla smart. Vei avea mai multa incredere in tine si vei face fata cu brio situatiilor in care va trebui sa cunosti limba germana!

Cursuri germana adulti la standarde inalte

Suntem specializati in predarea de cursuri limba germana adulti la standarde inalte, adaptate nevoilor si dorintelor fiecarui cursant. Calitatea este principala valoare care sta la baza serviciilor pe care le oferim si de la care nu ne abatem niciodata. Iti punem la dispozitie cursuri la standard international in conformitate cu cadrul comun de referinta a limbilor straine, utilizand o didactica integrativa bazata pe dezvoltarea personala si profesionala.

Unde ne poti gasi

Oferim cursuri de germana pentru adulti in Bucuresti, dar asta nu inseamna ca ne adresam doar celor care locuiesc in capitala. Oricine doreste sa invete limba germana cu adevarat poate apela la Leonhardt Learning!

Tocmai ti-ai dat seama ca ai nevoie de cursuri germana adulti? Nu ezita sa ne contactezi!

Showing 1–9 of 66 results