fbpx

Program: Luni - Vineri: 13.00 - 18.00

Cariere

CURSURI PREGATITOARE PENTRU EXAMENE DE CERTIFICARI TELC sau GOETHE INSTITUT

Leonhardt Learning

Cursuri pregatitoare TELC sau GOETHE

Pregateste-te sa ai un CV bogat!

CV-ul este primul document cu care angajatorii intra in contact pentru a afla mai multe lucruri despre tine, iar tu stii ca CV-ul trebuie sa fie cat mai bogat, eventual adaptat cerintelor postului pentru care aplici. Ei bine, in ziua de azi, majoritatea companiilor asteapta de la potentialii angajati sa cunoasca una sau doua limbi straine. Engleza este deja prezenta in foarte multe CV-uri, iar germana incepe sa devina din ce in ce mai apreciata de angajatori. Si cum poti dovedi mai bine daca nu prin certificari care sa ateste acest lucru? Pentru limba germana, noi iti punem la dispozitie cursuri pregatitoare pentru adulti TELC sau GOETHE!

Leonhardt Learning – cursuri pregatitoare TELC SAU GOETHE

Daca esti in cautarea unui centru specializat in predarea cursurilor de limba germana, noi suntem aici. Iti punem la dispozitie cursuri pregatitoare TELC sau GOETHE pentru ca tu sa mergi fara griji la examen si sa il iei cu brio!

Ce iti oferim mai exact?

  • profesori nativi, care vorbesc limba germana ca limba materna si care cunosc fiecare detaliu al acestei limbi, pregatiti totodata sa invete si alte persoane aceasta limba la nivel avansat;
  • metode si tehnici moderne de predare, folosite pentru a mentine atentia cursantilor si pentru a facilita procesul de invatare;
  • tehnologie de ultima generatie, precum tabla smart;
  • posibilitatea de a te dezvolta personal si profesional in cadrul cursurilor.

Cum se desfasoara cursurile pregatitoare TELC sau GOETHE

Cursurile care te pregatesc pentru sustinerea examenelor TELC sau GOETHE sunt structurate pe nivele, astfel incat poti opta pentru cursul care crezi ca ti se potriveste in functie de cat de bine cunosti limba germana. De asemenea, cursurile sunt organizate in grupe de cat 6 sau 12 persoane, fiecare curs fiind impartit in doua module (un modul are 72 de unitati). Sunteti pregatiti sa adaugati o certificare in CV-ul vostru?

Daca te-ai hotarat, nu ezita sa ne contactezi!

 

 

 

Showing 1–9 of 68 results