fbpx

Program: Luni - Vineri: 13.00 - 18.00

Cariere

Cursuri pentru firme si companii

Leonhardt Learning

Cursuri de limbi straine pentru firme si companii

Contribuim la pregatirea angajatilor dumneavoastra prin dezvoltarea lingvistica!

Cine suntem?

Leonhardt – Centrul german de Comunicare si Pregatire Profesionala este un nou institut de limbi straine in Bucuresti, unde companiile isi pot inregistra angajatii pentru cursuri business in engleza si germana, dar si pentru cursuri de perfectionare avansata.

Ce ne diferentiaza?

* Profesorii nostri au trait in cultura occidentala multi ani si au un nivel ridicat de competenta interculturala – pe langa abilitatile lor lingvistice.

* Cursurile noastre se bazeaza pe cadrul comun european de referinta pentru limbi straine si acopera intregul program de cunostinte necesare examenelor pentru certificarile internationale.

* Conceptul nostru de predare este sistemic integrativ, orientat catre cursant, transparent si clar structurat, bazat pe metode interactive moderne.

* Folosim cele mai noi tehnologii, cum ar fi ecranul PROWISE(c) tactil, interactiv, de ultima generatie.

Programul nostru de cursuri pentru firme si companii

Ce va oferim

Cursurile noastre au fost special concepute pentru companiile care doresc sa-si instruiasca angajatii in germana sau engleza pentru situatiile care apar de obicei la locul de munca. Este vorba de dialoguri cu clientii, apeluri telefonice, gestionarea reclamatiilor, intalniri de afaceri, corespondenta scrisa etc.

Cadru de date

Durata si datele de inceput ale cursurilor sunt doar orientative. Vom crea o oferta individuala potrivita pentru dumneavoastra, care include si numarul de participanti (cursuri individuale, cursuri in grupuri mici sau mari, pana la 12 persoane).

In plus fata de aceste aspecte pur lingvistice

Cursurile noastre de limbi straine ofera si o perspectiva asupra valorilor si a mentalitatilor vorbitorilor autohtoni. Astfel, pe langa pregatirea lingvistica, va veti bucura si de pregatire interculturala. Contribuim la o buna cooperare a companiei dumneavoastra cu clientii si cu partenerii de afaceri. Dezvoltarea angajatilor inseamna clienti multumiti si fideli, dar si obtinerea unor clienti noi si, implicit, cresterea profitului.

 

Showing 1–9 of 66 results