fbpx

Program: Luni - Vineri: 13.00 - 18.00

Cariere

Avantajul nostru

AFLA MAI MULTE DESPRE

Avantajul nostru competitiv

Oferim un concept didactic care contribuie la dezvoltarea unei personalitati sanatoase, care reprezinta cheia succesului in viata privata si profesionala.

Cursurile noastre ofera informatii utile referitoare la spatiile lingvistice aferente, inlesnind in acest fel intetegrarea si orientarea in spatiul lingvistic aferent.

Oferim metode si tehnici de predare a gramaticii, in care notiunile de baza de gramatica in limba romana nu sunt necesare. Astfel gramatica nu mai reprezinta un obstacol in insusirea unei limbi straine.

Dispunem de cadre didactice vorbitoare nativ de limba germana, cu experienta de peste 20 ani in predarea limbii germane ca limba materna si ca limba straina. Cadrele noastre didactice au trait mai multi ani in spatiul lingvstic al limbii predate.

Utilizam tabla interactiva si folosim tehnologii moderne si de ultima generatie pentru predarea limbilor srraine. Cursurile noastre sunt in acest fel, dinamice, interactive si creative.

Dispunem de cadre didactice cu dubla specializare ca psiholog si trainer, specializati in metoda sistemic.  In acest sens, cursantii nostri isi pot desfasura competente si abilitati personale de-a lungul cursurilor pe care le urmeaza.

Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi!

Suntem aici pentru a te ajuta sa alegi

CURSUL POTRIVIT PENTRU TINE

Revenim cu infomatiile de care ai nevoie
in cel mai scurt timp.