fbpx

Program: Luni - Vineri: 13.00 - 18.00

Cariere

Orientare Profesionala

Orientare profesionala

Analiza intereselor și competențelor dvs.

Pentru orientare profesionala analizam spectrul dvs. de interese si de competente. La final, se va elabora o lista cu profesiile care se potrivesc cel mai bine profilului dv. de interese si competente.
Aceasta consultanta este potrivita, in special, pentru clientii care  vor sa invete o profesie, sa studieze sau sa se reorienteze profesional.

Interviuri si aplicaţie

Interviuri si aplicaţie pentru un loc de munca in România la o firma germana sau in tarile vorbitoare de limba germana: Elvetia, Germania și Austria.

De cele mai multe ori, managerul de resurse umane dorește, de asemenea, să înțeleagă de ce ai solicitat postul și de ce crezi că ești potrivit pentru aceasta. Cel mai bine este să pregătiți aceste informații din timp. Prima impresie si prezentarea de sine sunt cheia succesului unui interviu.

Aveti o invitaţie la un interviu in limbă germană sau in limbă română si doriţi sprijinul nostru profesional pentru a va pregati pentru acest interviu?
In acest coaching aveţi sansa de a va pregati in mod detaiat pentru acest interviu. Va pregatim pentru intrebarile posibile care se pun intr-un interviu interantaional si va ajutam sa va simtim sigur pe dumneavoasta. Va dezvoltam ca personalitate pentru a face acestui interviu. In afara de aceasta va pregatim o mapa de aplicare innternationala pentru locul de munca preferat.

Pasi concreti in Caoching de aplicate pentru un loc de munca:

  • configuram sau revizuim profilul dv: determinarea potentialului si a resurcelor, evidentierea capacitatilor si aptitudinilor necesare pentru aplicatia pentru locul de munca dorit
  • Crearea documentelor de candidatură in print și PDF
  • Redactarea unei scrisori de intenție individuale
  • Revizuim si stilam CV ul
  • Scanarea și copierea certificatelor de studii și adeverintelor de munca
  • Sfaturi pentru succes online – sau aplicație de e-mail
  • Compresia fișierelor atașate in PDF
  • Simularea unui interviu, pregatirea pentru interviu

Prețul pentru o ora de Coaching individual: 150 RON
Durata: 1 x 60 de minute

Tânără în interviu de angajare

Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi!

Suntem aici pentru a te ajuta sa alegi

CURSUL POTRIVIT PENTRU TINE

Revenim cu infomatiile de care ai nevoie
in cel mai scurt timp.