fbpx

Program: Luni - Vineri: 13.00 - 18.00

Cariere

Business English

Leonhardt Learning

Business English

Comunicarea eficienta este cheia succesului!

Oferim cursuri engleza business si ne concentram in special pe nevoile linvistice ale fiecarui cursant. Principalul nostru scop este de a oferi cursuri de calitate care sa conduca la rezultate pozitive, orientate spre indeplinirea obiectivelor.

Ce vei obtine dupa finalizarea unui curs de engleza business

  • vei putea gestiona si participa activ la intalniri
  • vei putea purta conversatii telefonice cu vorbitorii nativi de limba engleza
  • vei putea negocia cu clientii in limba engleza
  • vei putea scrie mail-uri si redacta documente importante

In cadrul acestui curs, vei dobandi abilitatea de a intelege vocabularul specific afacerilor si vei putea sa folosesti structuri gramaticale complexe. Cum? Prin exercitii practice si discutii simulate.

Scopul cursului este de a oferi strategii practice de invatare a limbii englez pentru afaceri, pe care le pot utiliza pentru a comunica eficient intr-o varietate de contexte de business importante.

In prezent, limba engleza este limba afacerilor internationale. Oamenii care isi doresc sa transmita profesionalism trebuie sa poata comunica eficient in limba engleza, iar asta va conduce, implicit, la succesul profesional.

De ce sa urmezi la noi un curs de engleza business

Engleza a fost intotdeauna un must-have in domeniul afacerilor, si prin urmare, venim in intampinarea nevoilor voastre.  Datorita profesorilor experimentati, dupa finalizarea cursului vei fi capabili sa comunicati eficient in limba engleze, atat in scris cat si in comunicarea orala.

Pentru o comunicare eficienta in engleza scrisa, o persoana de afaceri nu trebuie sa detina numai o buna intelegere a gramaticii, mai mult de atat, trebuie sa stie sa isi adapteze stilul in functie de tipul de document.

Vom invata cursantii vocabularul si structurile specifice pe care le pot utiliza pentu a scrie: e-mailuri, rapoarte, cv-uri clare si convingatoare.

Fiecare curs de engleza business este special conceput pentru a corespunde perfect cu nevoile cursantilor.

Showing 1–9 of 66 results