fbpx

Program: Luni - Vineri: 13.00 - 18.00

Cariere

Cursuri individuale

Leonhardt Learning

Cursuri individuale engleza

 

Cursuri individuale de limba engleza orientate catre fiecare cursant

Cursurile individuale de limba engleza se organizeaza cu cel mult 2 cursanti si sunt special concepute pentru a indeplini obiectivul fiecaruia, indiferent ca este vorba despre copii sau adulti. Oferim posibilitatea de a transforma orice curs in curs individual. Principalul avantaj al acestui tip de curs este flexibilitatea timpului, astfel ca orele se vor desfasura in functie de disponibilitatea cursantilor. De asemenea, profesorii se vor adapta ritmului de invatare dorit si vor aplica metode si tehnici de predare moderne, folosite pentru a atinge obiectivele propuse. Avantajele nu se opresc aici! Spre deosebire de cursurile in grup, la cursurile individuale, cursantii beneficiaza de mai multa atentie din partea profesorilor, iar participarea activa creste semnificativ. Mai mult decat atat, va puteti evalua cunostintele ori de cate ori doriti sau simtiti ca este necesar.

Cursuri individuale intensive de limba engleza

Cursurile individuale intensive de limba engleza sunt flexibile, concepute in functie de bugetul si de timpul cursantului. Prin intermediul acestui curs, aveti posibilitatea de a va forma un vocabular de baza care va va ajuta in viitor sa faceti fata cu brio in spatiul lingvistic. Acest curs este adresat atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice care vor sa dobandeasca in doar cateva saptamani notiuni elementare in limba engleza, indiferent ca este vorba despre o vacanta sau o calatorie in scop profesional.

Teme abordate in curs: convorbiri telefonice, orientare pe strada, in oras, institutii importante, la posta, la gara, in hotel etc.

Cursuri individuale de limba engleza pentru persoane juridice

Persoanele juridice care se inscriu la cursurile individuale de limba engleza beneficiaza de oferte personalizate. Daca va doriti ca dumneavoastra, impreuna cu angajatii, sa invatati limba engleza de la profesori care au studiat in America si care cunosc aceasta limba la perfectie, atunci Leonhardt –  Centrul German de Comunicare si Pregatire Profesionala este locul perfect pentru a va indeplini obiectivul. Pentru ca stim cat de important este mediul de invatare, am pregatit sali de curs moderne, dotate cu echipamente tehnice de ultima generatie, gata sa satisfaca chiar si cele mai pretentioase cerinte sau asteptari.

 

 

 

 

Showing 1–9 of 66 results