fbpx

Program: Luni - Vineri: 13.00 - 18.00

Cariere

Cursuri limba germana pentru copii

Leonhardt Learning

Cursuri germana copii

Cum ii poti asigura un viitor stralucit copilului tau?

Multi parinti se intreaba adesea cum le pot asigura copiilor un viitor stralucit sau cum pot contribui la formarea si educarea lor. Si cum cunoasterea unei limbi straine a devenit o necesitate in ultima vreme, cursurile pentru copii sunt la mare cautare. Stim ca poate deja invata la scoala limba engleza, insa predarea limbii germane nu este prezenta in foarte multe scoli, iar a adoua limba straina cunoscuta va reprezenta un avantaj pentru el in viitor. Speram ca acum ai raspunsul la intrebarea ”Cum pot contribui la dezvoltarea copilului meu?”

Leonhardt Learning ofera cursuri germana copii incepand cu varsta de 7 ani

La Leonhardt Learning – Centrul German de Comunicare si Pregătire profesională, nu numai ca cei mici invata limba germana, dar se pot dezvolta si personal in acelasi timp. Cadrele didactice folosesc tehnici si metode de predare interactive si integrative pentru a contribui la dezvoltarea micutilor.
Ce alte beneficii mai au copiii in cadrul centrului nostru? Le punem la dispoziție cele mai noi tehnologii digitale, precum tabla smart si vor lua cursuri de la profesori nativi, vorbitori de limba germană ca limba materna sau profesorii specializați in Germania care au trait mai multi ani in spatiul german.

Imbinam invatarea cu distractia

Pentru a-i invata pe copii limba germana cat mai simplu, profesorii de la Leonhardt Learning imbina intotdeauna procesul de invatare cu distractia. Astfel, micutii vor fi atrasi de aceasta limba, iar germana nu li se va parea greu de invatat.

Ce competente va dobandi copilul tau dupa finalizarea cursurilor de limba germana?

Dupa finalizarea cursurilor, copilul tau va sti sa formuleze propozitii scurte, sa poarte o conversatie simpla, sa scrie si sa citeasca, sa inteleaga notiuni elementare, sa completeze un formular cu date personale si sa adreseze intrebari.

Unde ne gasești:

Cursurile noastre se deruleaza online. Suntem deschisi sa invatam cati mai multi copii limba germana, rabdarea si profesionalismul fiind principalele caracteristici care descriu cadrele noastre didactice.

Alege sa investesti in viitorul copilului tau si inscrie-l la cursuri germană copii!

Showing 1–9 of 66 results