fbpx

Program: Luni - Vineri: 13.00 - 18.00

Cariere

Cursuri Engleza

Leonhardt Learning

Cursuri Limba Engleza Bucuresti

Leonhardt, Centrul German de Comunicare si Pregatire Profesionala este un institut inovativ in Romania. De asemenea, se bucura de o buna reputatie castigata datorita experientei, profesionalismului si devotamentului profesorilor implicati.

In prezent, limba engleza a devenit o necesitate si mai mult de atat, o conditie obligatorie pentru o cariera de succes.

De ce este important sa faci cursuri pentru limba engleza

  • Limba engleza este cea mai vorbita limba din lume
  • Cunoasterea limbii engleze iti ofera oportunitatea de a ocupa un post de munca bine platit, fie intr-o companie din Romania, fie din strainatate
  • Un curs de limba engleza nu te ajuta doar sa te dezvolti din punct de vedere lingvistic, ci este o oportunitate de dezvoltare persoanala, dar si profesionala

De ce sa alegi cursuri engleza Bucuresti -Leonhardt?

  • Poti studia limba engleza de la profesionisti
  • Punem accent pe nevoile fiecarui cursant
  • Predam cursuri de engleza intr-un mod interactiv si distractiv
  • Punem la dispozitia cursantilor aparatura de ultima generatie pentru un proces eficient si atractiv de acumulare a informatiilor.
  • Nu oferim doar cursuri de limba engleza, ci punem foarte mult accent si pe dezvoltarea personala si profesionala a fiecarui cursant.

Vrei sa inveti engleza de la zero sau doar sa-ti imbogatesti vocabularul? Nu-ti face griji! Predam atat cursuri engleza incepatori cat si cursuri engleza avansati.  Stabilim impreuna cursul potrivit in functie de nevoile tale si te ajutam sa fii mai increzator ca niciodata!

Iti doresti sa urmezi un curs engleza in sector 1, vrei sa ai un job mai bine platit,  sa profiti de toate oportunitatile ivite si sa vorbesti ca un nativ? Nimic nu este imposibil. Tu ai nevoie doar de motivatie, noi iti dam entuziasmul, , iti imbunatatim fluenta, iar la final te ajutam sa comunici eficient in limba engleza. Cum? Prin jocuri de rol, dialoguri, mini-prezentari si nu numai.

Showing 1–9 of 66 results